Despre Noi / Prezentare Audiolights

            Pregatita pentru orice fel de provocare, echipa noastra va ajuta sa gasiti solutia perfecta pentru un eveniment reusit atat din punct de vedere tehnic cat si al spectacolului.

            Va punem la dispozitie echipamente de sunet si lumini profesionale de ultima generatie pentru orice tip de eveniment, iar experienta si pregatirea personalului nostru va transforma evenimentul dumneavoastra intr-o amintire de neuitat. Oferim servicii de inchiriere sonorizare, lumini de scena, lumini inteligente si arhitecturale, schela lumini, karaoke si multe altele.

            Deoarece muzica si atmosfera creata reprezinta elementele principale ale unei petreceri reusite, partea artistica va fi asigurata de DJ si MC profesionisti care se vor ocupa foarte atent de toate detaliile evenimentului dumneavoastra astfel incat totul sa iasa perfect, asa cum v-ati propus.

            Va oferim o ambianţă sonoră si o atmosfera adecvată evenimentului sărbătorit (nunţi, botezuri, cununii, aniversări, recepţii, conferinţe, seminarii, congrese, lansări de firme şi produse, prezentări de modă, Crăciun, Revelion, Halloween, Valentine’s Day, petreceri ale burlacilor, carnaval, bal, banchet, etc.).

            Va vom ajuta să alegeţi muzica pe care doriţi să o auziţi şi vom răspunde solicitărilor invitaţilor chiar şi în timpul petrecerii. Colaboram cu placere cu celelalte echipe prezente la evenimentul dumneavoastra (fotografi, cameramani, personalul locatiei) pentru ca sincronizarea cu acestia sa fie perfecta.

            Dj, Mc, sunet si lumini profesionale pentru orice tip de eveniment fie ca e nunta, botez, cununie, mot,  zi festiva, onomastica, petrecere de sfarsit de an, petrecere de firma, bal sau banchet, majorat, evenimente corporate, prezentare de moda sau de produs  in orasele: Pitesti, Bucuresti, Craiova, Brasov, Ramnicu-Valcea, Slatina, Mioveni, Curtea de Arges, Targoviste, Campulung, Ploiesti, Topoloveni, Stefanesti, Sibiu, Buftea, Sinaia, iar pentru alte orase va rugam sa ne contactati.

            Tratam cu maxima seriozitate cererile dumneavoastra iar pentru o oferta personalizata va rugam sa accesati sectiunea Contact a site-ului nostru si va vom raspunde imediat.